Ryva e nxjerr leshin

Ryva, investon mjaftë në paraqitjen e jashtme dhe kjo është e dukshme, madje infestimi ka nisur edhe në korrektimin e pamjes.

Nëse mendoni se ajo kujdeset vetëm për flokët, grimin, fustanat e aksesorët, atëherë e keni gabim, shkruan “Kosovarja”.

Ryva Kajtazi, kujdeset që ti ketë edhe këpucët e papuqet të mira e të shtrenjta. Së fundi po i pëlqen që të jenë me lesh.

/Kosovarja/

Loading...