Salla e dasmës kthehet në arenë bo.ksi, pamjet e dasmorëve teksa rre.hen me karrige

Dasma është një nga ato ditët që mbart emocione të veçanta.

Në dasma zakonisht kërcehet dhe dëfrehet për orë të tëra. Mirëpo një video që po qarkullon në rrjet tregon se nuk ka ndodhur kështu në një dasmë në Bosnje-Hercegovinë.

Siç shikohet edhe në video dasmorët kanë nisur të zihen me njeri-tjetrin. Ata janë zënë keq me karrige dhe e gjithë salla ku ishte parashikuar të zhvillohej dasma është shkatërruar.

Mediat ballkanike ka raportuar se fillimisht dasmorët janë gri.ndur me grushte dhe më pas kanë nisur të përp.lasin karriget por edhe të nxjerrin edhe ar.mët.

Po ashtu mësohet se sherri i dasmorëve përfundoi jo me ndonjë paso.jë të rë.ndë.

Kurse videoja ku shikohen duke u zënë dasmorët është bërë virale në rrjet.

Por sepse ka nisur she.rri ende nuk dihet.

https://vidnews.net/video/1556900947358