Samsungu pret që S9 të tejkalojë suksesin e S8

Samsungu ka ripërsëritur besimin se dyshja e re e telefonave Galaxy S9 do të tejkalojë shitjet e gjeneratës së shkuar. Kompania tani ka njoftuar se planifikon të shesë 43 milionë njësi sivjet të këtyre dy telefonave.

Sipas “The Bell”, Samsungu në tremujorin e parë pret shitjen e 12 milionë njësive, në të dytin 13 milionë, më pas dhjetë dhe tetë milionë në tremujorin e fundit të vitit.

Kjo është më e lartë se 41-milionëshi i Galaxy S8/S8+ në vitin 2017, që ishte më pak se 48 milionët e S7/S7+ më 2016.