Serbi Slavço Pertroviq e puth flamurin shqiptarë, ka disa fjalë për shqiptarët!

Pasi u gjet kohët e fundit në qendër të skandalit pas vde.kjes së Slavço Petroviqit, i cili vuante nga kanceri dhe “trajtohej” nga Petroviqi, ai tani ka goditur ndjenjat kombëtare të serbëve i cili ka komentuar marrëdhëniet mes serbëve dhe shqiptarëve në mënyrën e vet, shkruajnë mediat serbe.

Duke ju drejtuar Dritan Abazoviqit, presidentit të Lëvizjes Qytetare të URA-s në Malin e Zi, i cili Gjergj Kastriot Skënderbeu e quajti “një famullitar në këtë rajon”, Petroviç paraqiti pikëpamjen e tij për marrëdhëniet mes dy popujve të hasmuar.

“Gjergj Kastrioti ishte një njeri i madh dhe ata që e njohin historinë e dinë se ai ishte një shqiptar i mencur. Unë e deklaroj veten publikisht se jam shqiptar dhe jam krenar për këtë, por nuk e mohoj origjinën time serbe..” tha Petroviq në një video të re, në të cilën ai puth flamurin shqiptar