Serbia i gëzohet liberalizimit të vizave për Kosovën, me shumë se sa shqiptarët

Lajm i mirë për Serbinë, Kosova do të zbrazët  nga shqiptarët shkak liberalizimi i vizave, kështu shkruajn mediat serbe.

Liberalizimi i vizave për Kosovën politika shoveniste serbe e  pret pa padurim kjo mund të përgjysmojë numrin e qytetarëve të kombësisë shqiptare, të cilat sipas regjistrimit të vitit 2011 në Kosovë janë 1,739,825. milionë shqiptar.

Sipas mediave serbe kjo është menyra e vetme për të zbrazur Kosovën nga shqiptarët.

Gjendja e rëndë ekonomike do të detyronë shumë shqiptarë të largohen dhe kjo është ëndërra e Serbisës që Kosova të mbetët pa shqiptar.