Shikone Leonora Jakupin para 20 viteve! Çfarë ndryshimi?

Leonora Jakupi është një ndër këngëtaret më të dashura në të gjitha trojet shqiptare. Ajo është bërë shumë shpejt pjesë e skenës muzikore dhe që në fillimet e saj arriti të rrëmbente zemrat e publikut shqiptar.

Duke qenë se Leonora është rritur në skenë, të gjithë kanë parë edhe ndryshimet e saj ndër vite. Në fillimet e saj këngëtarja është shfaqur si një vajzë e ëmbël me flokë të errëta dhe kaçurrela.