Shikoni sa është rritur djali i Edona Llalloshit

Edona është mjaftë e zënë me aktivitete profesionale, e gjithashtu ka mjaftë angazhime edhe si nënë.

Dihet që këntëtarja është nënë e dy fëmijëve, Doas dhe Nurit të vogël që siç mund ta shihni në foto është bërë mjaftë simpatik, shkruan “Kosovarja”.

Djali i Edones siç duket nuk e pëlqen shumë fotografinë, pasi edhe këtu ka dalë si pa qejf.

Si do që të jetë, duket që është fmëijë shumë i ëmbël e që bënë nurë (dritë), siç e ka edhe emrin.

/Kosovarja/