Shkëlzen Krasniqi pëlqehet me projektin e fundit (Video)

Projekti i disatë me rradhë në karierën e tij muzikore vjen nga Shkëlzen Krasniqi, me tekst nga Besim Bunjaku dhe muzikë nga ShpetaSound Shpëtim Gashi kurse videoklip nga EMFCreative, këngëtari i njohur shqiptarë ka sjellë një freski në skenën muzikore pasiqë ka realizuar videoprojektin në kulmin e sezonës. Për të shijuar tingujt e kësaj muzike…