Shkup: Policja i k.ërcënohet me b0mbë një drejtori, ja emri dhe fotografia e tij

Shkup, një police e punesuar ne MPB i eshte ker.cenuar me bo.mbe drejtorit te emeruar ne bu.rgun e Shutkes.

Ja cka thot drejtori per rastin ne fjale:

Një e punesuar në polici i është ke.rcenuar me b.ombe drejtorit të sapoemeruar te b.urgut të Shutkes në Shkup, Esad Rahiq. Rahiq ka thene se nuk i din shkaqet per kete k.ercenim, transmeton Gazeta Lajm. Pasi eshte ke.rcenuar, e punesuara ne polici eshte larguar. Policia po mer masa per ndricimin e rastit, shkruajne mediumet maqedonase.