Shkupjani dhuron 4 banesa për familjet skamnore (FOTO)

Lajm shume i madh 😊

Perveç mua dhe Jetonit, ne foto i shihni edhe 4 pale çelesa
U dhuruan 4 banesa pernjeher veç nga ky person

Dy banesa jane nga 72 m2 dhe dy tjera nga 42 m2

Vlera e tyre eshte mbi 140 mije euro

Donator eshte Jeton Krivanjeva nga Shkupi dhe banesat jane ne Shkup

O Zot, shperbleje Jetonin dhe te gjithe bamiresit