Shkurte Fejza zbulon nëse do ju lë diçka nga pasuria vajzave të saj

Shkurte Fejza ka folur lidhur me trashëgiminë pronësore.
Këngëtaret Shkurte Fejza dhe vajza e saj Gresa Behluli janë përballur me pyetje të siketshme përballë njëra-tjetrës, shkruan lajmi.net.Gjatë një interviste të fundit për NIN, Shkurte Fejza u pyet nga Gresa nëse do u lë pasuri apo jo asaj dhe motrave.

“Nuk është kush e di se cfarë pasurie, por për mua jeni më të shtrenjtit ju. Dhe gjithçka që kam bërë e kemi bërë bashkë, dhe do të jetë saktë barabartë”, ka thënë Shkurta.Kujtojmë se Gresa javë më parë e ka kurorëzuar dashurinë me martesë dhe “Mirage” ka marrë në intervistë atë dhe nënën e saj për të folur lidhur me dasmën e planet për të ardhën.Në vazhdim ua sjellim të dy intervistat.