Shp.ërthimi ne Letoni, mbërrin në Shqipëri trupi i pajetë i ush.tarakut shqiptar

Ne oren 13:00 avioni ushtarak solli në Shqipëri arki.volin me trupin e pa.jetë të majorit Klodian Tanushi i rënë në krye të detyrës në misionin e NATO në vendin baltik.

Ne ceremoninë ush.tarake te pritjes ishin familjarë miq dhe ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka.

Nga Letonia komandanti i kontingjentit shqiptar në Letoni major Klodian Tanushi u përcoll me nderimet më të larta ushtarake nga kolegët e tij.