Shpenzimet e ministrave, cili harxhoi më pak

Në periudhë prej 6 muajve u dhanë detaje nga qeveria për shpenzimet e kryera për ushqim dhe shërbime hotelierike nga ministrat në kabinetit e Zaevit.
Më i kursyer nga pjesëtarët e kabinetit qeveritar rezulton të jetë Hazbi Lika nga kuadrot shqiptare.

Loading...