Shpërthen edhe maqedonasi, burri i Adelina Tahirit: Unë kam shumë para, shqiptaret nuk kanë para për ta mbajtur atë..

Burri i Adelina Tahirit ka shpërthyer duke akuzuar mediat se po gënjen ndërsa ka thëne se Shqiptaret nuk kanë para për ta mbajtur Adelinen.

“Nuk mendoj qe Shqiptaret janë te zot, për te mbajtur atë sepse ajo kërkon shume”

Ajo kërkon qe gjithmonë te dal për te blerë dhe për te udhëtuar neper qytete te ndryshme.(Shtyp mëposhtë shiko videon⤵⤵)

Kujtojmë qe Adelina është duke pritur një fëmijë me burrin nga Maqedonia..

Loading...