Shpërthen keq Big Mama, e shan me nënë Shpëtim Deskun në emision live

Big Mama është e ftuara e kësaj radhe në emisionin n’Kosovë Show. Këngëtarja e cila së fundi ka lansuar videoprojektin ‘I len krejt’ ka treguar përballë Shpëtim Deskut shumëçka nga jeta private dhe karriera.

Bigi ka folur për rënien në peshë e deri te vardisja e meshkujve. Theksoi se ndryshimet bën që t’i ‘humbas’ shokët e ngushtë pasi edhe ata tani po i vardisen. Në një moment ajo ka sharë me nënë nikoqirin Shpëtim Desku.

N’Kosovë Show i kësaj jave ka edhe një mysafir, Gazmend Tafilin.

Ai jeton në Francë dhe do të shfaqë disa aftësi jo të zakonta.

 

Loading...