SKANDAL: Ivanov nuk e nënshkruan ligjin për gjuhët!?

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov mbetet në qëndrimin e tij të njohur sa i takon ligjit për përdorimin e gjuhëve.

Ivanov më 14 mars pas miratimit të serishëm të ligjit në lexim të tretë, porositi se Kushtetuta dhe ndërgjegjja nuk i lejojnë të vë nënshkrimin për dekretimin e atij ligji.