Skender Buzaku: Bashkësia Islame në Maqedoninë e Veriut po merr drejtim të rri (VIDEO)

Udh.ëheqësia e re e BFI-SË ka marrë kontrollin në këtë instituciin, në krye me reisin e ri Skender Buzaku.

Mëaohet se udhëheqësia e re është brenda selisë së BFI-së. Njëkohësisht në seli është futur edhe policia financiare për të parandaluat fshehjen ose shk.atërrimin e dë.shmive të mal.verzimeve eventuale që janë bë nga udhëheqësia e kaluar. Në seli tashmë nuk është kryetari i deritanishem, Sulejman Rexhepi./Gazeta Lajm

Ja deklarata e Skender Buzakut:

Drejtpërdrejtë nga BFI: Pjesëtarë të policisë kanë hyrë brenda objektit, derisa Skender Buzaku nga Lëvizja e ashtuquajtur "Lëvizja për Reforma në BFI" ka dorëzuar një vendim të Gjykatës Shkupi II ia njeh ankesën dhe me këtë, ai është kryetar legjitim i BFI-së

Publiée par KOHA sur Mardi 23 avril 2019