Soreca takon kryetaren e KLGJ-së, diskutojnë për ngritjen e gjykatës së SPAK

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca, zhvilloi sot një takim me kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami.

“Ne diskutuam ngritjen e gjykatës së SPAK-ut, zgjedhjen e gjyqtarëve të Gjykatës së Lartë dhe numrin e kandidatëve për Shkollën e Magjistraturës” shkruan Soreca në twitter.