Sot ditëlindja e Presidentit/ Ja sa vjet më i ri se Edi Rama është Ilir Meta

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta sot feston ditëlindjen e tij.

Presidenti Meta ka lindur në 24 mars të vitit 1969. Sot presidenti i Shqipërisë feston 49 vjetorin e tij të lindjes.

Ndërsa presidenti feston këtë ditëlindje, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është 53 vjeç.

Rama ka lindur në 4 korrik të vitit 1964.

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta dhe kryeministri Edi Rama kanë 4 vite direfencë mes tyre.