Suat Saqipi: Daut Haradinaj do të ishte mirë ti vizitoi shokët e luftës që i janë bur.gosur! (FOTO)

Gazetari nga Shkupi Suat Saqipi ka komentuar viziten e Ramush Haradinajt ne Diber, me qellim te ndikimit ne zgjedhet lokale atje.
Haradinaj gjate vizites ne Diber u shoqerua nga kryeparlamentari Talat Xhaferi dhe Musa Xhaferi, por gazetari Saqiri eshte shprehur se Dauti me mire do te ishte te vizitonte ish-ush.taret e UCK-se te cilet jane te bur.gosur ne numer goxha te madh.
Ky eshte statusi i tij: