Sulmohet me gurrë një autobus në Shkup

Në bulevarin “Krste Misirkov” në Shkup është dëmtuar një autobus i NQP me numër 50.

Me gurrë janë thyer tre xhama. Pas masave të ndërmara, nga liria është privuar A.M (22) nga Shkupi.

Ai është arrestuar në stacionin policor në Bit Pazar, dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër tij do të ngritet padi adekuate.

Loading...