Thursday, March 21, 2019
Etiketimet Aleanca

Etiketim: Aleanca

TE NDRYSHME

Komandant Qufa:Ne nuk heshtëm në vitin 2001. Pse duhet të heshtim...

14 mars 2001, plot 18 vite që kur krismat nga kalaja e Tetovës paralajmëruan ardhjen e ndryshimit, kthimin e dinjitetit dhe ngjalljen e shpresës...