Thursday, May 23, 2019
Etiketimet Azil

Etiketim: Azil

TE NDRYSHME

Lazim Destani vazhdon ta përkrahë forcimin e ekonomisë në Europën Juglindore

Si përkrahës dhe aktivist i zhvillimit ekonomik të rajonit të Europës Juglindore, Lazim Destani sot mori pjesë në konferencën e posaçme të Forumit Ekonomik...