Thursday, March 21, 2019
Etiketimet Zgjedhjet

Etiketim: Zgjedhjet

TE NDRYSHME

Politikanja shqiptare ndahet nga bashkëshorti

sh-deputetja e Partisë Demokratike dhe njëherësh edhe anëtare e kryesisë në këtë parti, ka vendosur të ndahet nga bashkëshorti Ilir Shqina.Shqina ka qenë pedagog...