Taravari: Drejtorët e Zaevit, tentojnë ta kthejnë komunizmin!

 

Si duket po e humb durimin kreu i Gostivarit, pas marrjes së kompetencave në fushën e arsimit, nga ana e Qeverisë, shkruan Fakte. Ai ka akuzuar drejrorët e rikthyer në krye të shkollave të Gostivarit, se po tentojnë të rikthejnë komunizmin. Ja çka ka shkruajtur Taravari:

“Presionе të hatashme nga drejtorët e dhunshëm të Zaevit në shkollat e Gostivarit ndaj mësimdhënësve dhe Këshillave të arsimtarëve.

Po tentojnë komunizmin të rikthejnë ne Gostivar, por nuk do ia dalin.”- ka shkruajtur kreu i Gostivarit, Taravari./FAKTE.Net

Loading...