Të dashuruar në serial, por çfarë mendojnë për njëri-tjetrin dy aktorët e njohur?

Alp Navruz, i njohur nga “Zonja Fazilet dhe të bijat” korri sukses të madh me serialin e ri “Mos ma lësho dorën”.

Në këtë serial, ai interpreton në krah të Alina Boz. Në serial, ata janë një çift i dashuruar, por cili është mendimi i tyre për njëri-tjetrin?

Alp: “Njihesha me Alinën para këtij projekti. Në punën tonë nëse nuk përfshihen ndjenjat në mes, nuk mund të marrësh atë që dëshiron. Besoj se kemi një energji të mirë sëbashku.”

Alina: “Kur e njeh një njeri, i njeh aktrimin dhe sjelljen e tij, prandaj është më e thjeshtë të punosh me të… Është shumë e rëndësishme energjia që ke me partnerin.” – është shprehur aktorja Alina Boz.