Të dënuarit në b*urgun e Kumanovës një muaj i japim terapinë e gabuar!

Deri në Pa Censurë:

ju pershendes dhe deshta tju informoj se ne burgun e kumanoves jemi shum te deskriminuar si shqiptar dhe njekosisht deshta tju informoj se me kan derguar ne kontroll ne spital dhe pastaj medikamenten i kam porositur nga familjart qe tmi sjellin ne burg dhe ata mi kan pru medikamentet me dat 12.05.2019 ndersa kto rresht nje muaj mkan dhen medikamente te gabuara pastaj me dat 13.06.2019 mi kan dhen medikamentet qe mi kan sjell nga shtepija dmth nje muaj nuk mi kan dhen medikamentet e duhura por gabimisht mkan dhen barna per shizofren kshtu qe qellimisht mi kan mbajt ne ambullanc nje muaj dhe tani as qe dojn te ndegjojn per ket rast i posedoj gjitha

dokumentacionet e duhura dhe nuk eshte problem i vetem qe kemi ktu por shum probleme tjera problem me uj problem me shendetsi me pasrejtsi te mdhaja ndaj neve shqiptarve ju lus per ndihm