Të mbijetuarit e aksidentit ajror një Nepal përshkruajnë tmerrin

Të mbijetuarit dhe dëshmitarët e avionit i cili është përplasur në aeroportin Kathamandu në Nepal duke lënë të vdekur 49 persona, kanë përshkruar momentin e rrëzimit, transmeton Klan Kosova.

Avioni që mbante 71 pasagjerë dhe ekuipazhi, u rrëzua ndërkohë që u ul në aeroportin Tribhuvan të Kathmandu.

Dëshmitarët thanë se kishin dëgjuar një një zhurmë të madhe, ndërsa njerëzit u qanin brenda avionit dhe këndonin.