Termet në Kosovë

Mëngjesin e hershëm sot është dëgjuar një dridhje toke në rajonin e Deçanit.Epiqendra sipas faqeve që regjistrojnë tërmetet thuhet të ketë qene shumë pranë Deçanit.Sipas kësaj faqe tërmeti ka qenë 3.4 shkallë.

Tërmeti është dëgjuar edhe në Gjakovë dhe fshatrat përreth.Një banor i kësaj komune ka rrëfyer në kushte anonimiteti se tërmeti ndodhi në ora 01:55. “Është dridh toka dhe një dridhje te fuqishme ka qen sa jena zgju nga gjumi”, ka thënë ai.

Loading...