Test: Nëse mund të zgjidhni “detyrat” e mëposhtme në shtatë sekonda, keni një tru vërtet unik (Foto)

Test: Nëse mund të zgjidhni “detyrat” e mëposhtme në shtatë sekonda, keni një tru vërtet unik (Foto)

Nëse jeni kureshtar dhe mendoni se gjithçka në këtë botë mund të shpjegohet me logjikë, atëherë “detyrat logjike” në këtë artikull janë për ju.

Dhe nëse keni nevojë për të “provokuar” trurin tuaj shpejt dhe ta zgjoni atë nga gjumi, atëherë ky artikull është për ju.

Ne po ju sfidojmë ju për të zgjidhur çdo gjë në 7 sekonda.

Vrasësi u dënua me vdekje. Ai duhet të zgjedhë një nga 3 dhomat: në të parën, ka zjarr të ndezur, e dyta është e mbushur me vrasës me armë të mbushura, dhe në të tretën ka një luan që nuk ka ngrënë për tri vjet.

Pyetja : Cila nga këto dhoma do të jetë më e sigurta për të hyrë?

Mjeshtërit që bëjnë dhurata, mund të fusin një varkë brenda shishes.

Pyetja: A mund të mendoni një mënyrë tjetër pos varkës brenda shishes? Pra, ju a mund të vëni një trangull të madh të paprerë në një shishe dhe të mos e dëmtoni shishen?

Njëherë gjatë mëngjesit, një vajzës i ra unaza e saj në një filxhan të mbushur me kafe.

Pyetja : Si mundet që unaza të mbetet e pa lagur me kafe?

Pyetje: Këtu ka lumenj, por pa ujë, qytete, por pa ndërtesa, dhe pyje por jo pemë?

I jepen një personi tri herë – së pari dy herë falas, herën e tretë duhet të paguaj.

Pyetja : Çfarë është kjo?

Mbreti u tha vajzave të tij që të vendosnin 3 çajnikë të njëjtë, me të njëjtën sasi të ujit – në një stufë njëkohësisht.

Cila të vlojë më shpejtë ujin, burri i saj do të jetë trashëgimtari i mbretit. Çajniku i vajzës më të re, që nuk donte të martohej fare, ishte i pari që vloj.

Pyetja: Pse?

Rrethi i juaj e përdor atë më shpesh sesa ju, megjithatë, ai ju përket juve.

Pyetja: Çfarë është?

James ka kaluar 3 ditë në spital. Ajo nuk ishte e sëmurë dhe nuk u plagos.

Pyetja: Pse?

Përgjigjet:

1: Dhoma me luanë sepse ata kanë vdekur tashmë nga uria shumë kohë më parë.

2: Pa copëtuar shumë rrënjën, vendosni trangullin në shishe, ndërsa është ende i vogël. Le të rritet më shumë ndërsa është në shishe.

3: Kafeja ishte në fasule, tokë, në atë moment.

4: Është harta e botës.

5: Dhëmbët.

6: Të tjerat mbesin duke hequr kapakun për të parë nëse uji kishte vluar. Kjo është arsyeja pse u desh më shumë kohë për të vluar uji i tyre.

7: Emri juaj.

8: Ajo sapo kishte lindur në këtë spital.

Loading...