Testone shikimin tuaj: Cilet nga 4 numra mund te shihni?

Testone shikimin tuaj: Cilet nga 4 numra mund te shihni?
Para se ta kuptojme shikimi ynë papritmas bëhet më i keq dhe çdo gjë duket mjaft e paqartë.
Nëse dyshoni ndonjëherë se vizioni juaj mund të ketë ardhur për keq, pse të mos e provoni vizionin tuaj me këtë test të syrit. Mund të mos jetë e saktë, por të paktën ju e dini që do t’ju duhet të takoni okulistin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur nëse nuk merrni përgjigjen e duhur!

Këtu është testi i syrit. Ekzistojnë katër numra të fshehur në këtë imazh të zezë dhe të bardhë.

Mund të shihni se cilat janë numrat e fshehur në këtë imazh?