Tetovari lufton për jetën pas ndeshjes së me një mur betoni

Pesëdhjetë e katërvjeçari nga Tetova lufton për jetën pas ndeshjes së djeshme, kur vetura e tij “BMW” goditi një mur betoni në fshatin Pallçisht i Poshtëm në Tetovë.

-Nga goditja I.K. pësoi lëndime të rënda trupore dhe u dërgua në Spitalin e Tetovës, ku pas u transferua në Spitalin “Nënë Tereza” në Shkup, ku është duke u mbajtur në trajtim dhe është në gjendje të rënde për jetën. Inspektimi i vendit është kryer nga Prokurori Publik dhe një ekip nga SPB-Tetovë, njofton Ministria e Brendshme.Pa Censurë

Komentet

komentet