Tetovarit i bllokohen 400 mijë euro në një bankë në Tiranë, hetime rastit

Prokuroria ka bllokuar llogarinë bankare të një shqiptari nga Tetova, e cila ishte hapur në një bankë

të nivelit të dytë.

Llogaria bankare e shqiptarit të identifkuar me emrin Ali Jashari ishte në vlerën e 400 mijë eurove.

Ali Jashari jeton në Gjermai dhe sekuestrimi është bërë në kuadër të hetimeve për “Pastrim i

produkteve të veprës penale” ose “veprimtari kriminale”.

Loading...