Teuta Krasniqi vjen me pamje mahnitëse

Teuta njihet për shumë role në filma dhe seriale, roli që i dha më shumë popullaritet është ai I ‘Sarandës’. Aktorja vazhdon ëndërron e saj si aktore gjithashtu ka hapur edhe shkollën për fëmijë në aktrim dhe disa drejtime tjera.

Aktorja përveç angazhimeve profesionale është e dhënë shumë edhe pas familjes. Por ajo gjen kohë edhe për vetë. Në këtë fotografi ajo rrezaton më bukurinë dhe sharmin. /Kosovarja/