Thirrje për protesta për Almirin (FOTO)

Sot në rrjetet sociale me të madhe është duke u shpërndarë thirja për protesta për rastin e Almirit, pas lirimit të Boban Iliqit nga burgu.

Protesta paralajmërohet të mbahet ditën e mërkurë 21.03.2018.

Ende nuk dihet se kush është organizatori dhe në sa ora do të zhvillohet protesta për të ndjerin Almirin 4 vjeçar nga Kumanova.