Thuajini lamtumirë farmacive: Ja si ta përgatisni viagrën vetë në shtëpi

A e dini se mund të përgatisni viagra në kushte shtëpie.

Krejt çka ju duhet janë tre përbërës që të gjithë i kemi më shtëpitë tona.

Një nga përbërësit më të shëndetshëm në botë është shalqiri.

Kështu, i kombinuar me dy përbërës të tjerë mund të jetë kombinimi perfekt i kënaqësisë.

Për këtë shkak ju prezantojmë recetën për përgatitjen e viagrës natyrale:

Përbërësit

  • ¼ e shalqirit
  • 1 limon
  • 1 shegë

Përgatitja:

  • Përzini mirë të gjithë përbërësit në mikser. Vendoseni lëngun në një shishe dhe futeni në frigorifer

Përdorimi:

  • Konsumoni 1/3 të një filxhani të lëngut në mëngjes në stomak të zbrazët.
  • Njëjtë veproni edhe para darkës.
  • Kjo viagra e bërë në shtëpi mund të përdoret nga secili, i secilës moshë dhe gjini.