Tiranë: 19 të plag0sur në protestë, 13 prej tyre policë

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj shprehet se 13 policë janë lënduar nga protesta e sotme.

AI përsërit thirrjen për distancimin nga aktet e dh/unës.

“13 policë janë lënduar nga dh.una e/kstreme e organizuar dhe drejtuar në mënyrë politike. Përsëris thirrjen ndaj qytetarëve që të distancohen nga grupi që su.lmon Policinë dhe institucionet!”, shkruan Lleshaj.