Top 10 vendet për të gjetur një vend pune

Një analizë e hollësishme e 17 vendeve evropiane, një grup ekspertësh nga «Glassdoor Economic Research», arriti në një përfundim se në cilat vende është më mirë për të punuar

Nëse mendoni të largohen nga vendi, në kërkim të një pune dhe kur zgjedhni një vend për rivendosje, është e rëndësishme t’i kushtohet vëmendje disa gjërave.

Është e qartë se zgjedhja varet nga disa parametra, duke përfshirë sigurinë, infrastrukturën, koston dhe cilësinë e jetës, si dhe arsimin dhe karrierën.

Një analizë e hollësishme e 17 vendeve evropiane, një grup ekspertësh nga «Glassdoor Economic Research», arriti në një përfundim se në cilat vende është më mirë për të punuar.

Kjo është lista e 10 vendeve, në të cilat duhet të shkoni nëse doni të kërkoni mundësinë për të punuar jashtë vendit tuaj:

Estonia

Norvegjia

Mbretëria e Bashkuar

Austria

Danimarka

Gjermania

Zvicra

Belgjika

Finlanda

Holanda

Sorce:Albinfo