Tragjedi në Shkup, një grua v*ritet me th*ikë

Një grua është vr*arë në lagjen Shuto Orizarë të Shkupit, njofton 24 Info.

Incidenti ka ndodhur dje rreth orës 22: 30 minuta. E ndjera 31 vjeçare ka pësuar pas rr*ahjes mes dy kushërinje. Gjithçka ka filluar derisa kanë qenë duke pirë në oborrin e njërit prej tyre.

Njëri prej tyre është larguar dhe është kthyer sërish me th*ikë në dorë, ndërsa gruaja e njërit prej kushërinjve është përpjekur që t’i ndajë dhe qetësojë, ndërsa gjatë rr*ahjes, tashmë e ndjera është godi*tur me thi*kë dhe ka vde*kur në vend. Pas vrasj*es ka intervenuar policia dhe i ka ar*restuar të dy kushërinjtë pjesmarrës në r*rahje.

Vr*asja është konfirmuar edhe nga MPB-ja.