Tridhjetë ditë paraburgim për këshilltarin e kryetarit të Shuto Orizares

Prokuroria e Shkupit propozoi masë paraburgimi prej 30 ditëve për kërkesë për ryshfet për këshilltarin e kryetarit të Shuto Orizares, Kurto Dudush, S.M.

Duke vlerësuar se janë përmbushur bazat ligjore, prokurori publik i cili vepron në lëndën deri te gjykatësi i procedurës paraprake nga Gjykata Penale ka dorëzuar propozim për caktimin e masës së paraburgimit.

Propozimi i Prokurorisë ishte pranuar, dhe Gjykata me vendim të dyshuarit i është shqiptuar paraburgim me kohëzgjatje prej tridhjetë ditëve./Fakte.net

Loading...