Tuna nuk e bëri për askënd por për Ermal Fejzullahun po

Projektet të cilat realizohen nga këngëtarët është bërë një lloj trendi që t’i jepet një lloj mbështetje kolegut më një shpërndarje të një inserti të këngës, por jo të gjithë e bëjnë, kjo varet se si janë ndërtuar dhe si qëndrojnë raportet në mes tyre.

Kur behët fjalë për Tunën janë të paktë ata këngëtarë që ajo bënë një veprim të tille. Ditën e djeshme Ermal Fejzullahu solli këngën ‘Flake’ në bashkëpunim më djaloshin Kidda. Është shumë e çuditshme që Tuna sot i dha një përkrahje duke publikuar këngën e tyre ne ‘Story’ në Instagram.

Jo shpesh Tuna mund ta bëjë këtë ndaj kolegëve të saj. /Kosovarja/

Loading...