Ua mori veturën e prindërve dhe u aksidentua, ndërron jetë 13 vjeçari

Pak ditë më parë ndërmori një “aventurë” adoleshentësh por fatk*eqësisht gjithçka ka rezultuar fa*tale për 13-vjeçarin e identifikuar si J.N!

I mituri u kishte marrë makinën prindërve pa dijeninë e tyre e së bashku me një tjetër adoleshent 16-vjeçar udhëtonin me të pa e imagjinuar se do të përfundonin të përp*lasur pas një peme në qytetin e Lezhës, raporton Tch.

Dy adoleshentët u nisën me ur*gjencë drejt Tiranës për trajtim më të specializuar mjekësor por duket se autori i ngjarjes nuk ka mundur t’u mbij*etojë lëndimeve dhe tra*umës që iu shkaktuan.

Ai ndë*rroi jetë në spital këtë të martë. Me lën*dime të rënda nga aks*identi mbeti edhe 16-vjeçari tjetër që udhëtonte me të.