Vajza, kujdes! Këto janë 10 gjërat që s’duhet t’ia thoni kurrë partnerit

Më poshtë njihuni me 10 sekretet që s’duhet t’ia thuash partnerit

Kliko per me shume info
Shoku i tij është shumë simpatik.
Ti ke kontrolluar ex-in e tij në Facebook.
Seksin që e doje me të, e ke përjetuar me ex-in tënd.
U shtire për orgazmën.
Penisi i tij nuk është më i madhi, që ke parë.
Ti e urren shokun e tij të ngushtë.
Ti nuk ia dhe numrin e telefonit, atij djalit që të pëlqeu shumë.
Seksin më të mirë e ke përjetuar me të
Ti i urren prindërit e tij.
Ti e urren T-shirtin e tij të preferuar.