Vardari katër ndeshje katër humbje (VIDEO)

Skuadra e Vardarit, ka zhvilluar ndeshjen e katërt kontrolluese në Alania dhe sërish ka mabetur duarthatë. Këta sot me rezultatin 2:0 u mundën nga skuadra e Çerno More. Ishte kjo humbja e katër për shkupjanët në po aq ndeshje të zhvilluara. Raportohet se tek skuadra e Vardarit në 11-tshin, e parë 9 prej tyre ishin nën moshën U20.