Vazhdojnë pritjet e gjata në dalje te Kosoves ne Merdare (Foto)

Pritjet dhe kolonat e gjata kufirin me Serbinë në dalje ne Merdare, kanë vazhduar edhe sot.

Nje Bashkatdhetare ka kontaktuar me antpress duke na informuar qe kolonat jane shum te gjata ne pritje te daljes nga Kosova ,ai na informon se pritet dikun deri ne 5 ore ne kolone.

antpress.info ne vazhdimsi do tentoj te informoje nga pikat kufitare ku edhe ka fluks te madhe te bashkatdhetareve qe kan perfunduar me pushimet ne Kosove dhe kane marr rrugen e kthimit ne vendet Evrpiane.antpress.info