Veturave të KFOR-it dhe Policisë duke u nisur drejt Mitrovicës

Ndonëse nuk është e konfirmuar, në një video të publikuar nga një televizion lokal, shihen vetura të shumta duke u nisur drejt veriut të vendit, transmeton Indeksonline

Ndryshe, në mediet kosovare dhe ato serbe është paralajmëruar se ekziston mundësia që nesër (4 gusht) të ketë trazira në veri të vendit.

Kjo gjë mund të ndodhë pasi që pritet që politikanët serbë edhe “de jure” ta themelojnë Asociacionin, sipas mënyrës së tyre e jo Kushtetutës së Kosovës.

 

 

Loading...