VIDEO (18+): Një çift i dehur në mes të parkut kishte marrëdhënie seksuale

Një çift i dehur nuk mund të përmbahen, kështu që ajo vendosi të ketë marrëdhënie seksuale në mes të ditës në Leeds Capital Park.

Prindërit që ishin në shesh lojrash me fëmijët e thirrën policinë disa herë, por pa sukses.

 

Në një moment, një nga baballaret më të egër nuk mund të durojë një guxim të tillë, kështu që ai shkoi tek ata dhe ndërpreu veprën e tyre. Një nënë e shqetësuar regjistroi gjithë ngjarjen.

Çifti nuk u përpoq të fshihej nga gjate aktit seksual. asaj thjesht i pëlqeu pasionet në qendër të parkut më popullor të Leedit.

Gruaja shtriu në shpinë me këmbët lart, dhe mashkulli ishte mbi të, me pantallonat e ulura.

Nëna që filmoi, regjistroi bisedën me policinë, e dyta me radhë.

“Gjysmë ore më parë, unë raportova një çift që kishte marrëdhënie seksuale në një park plot me fëmijë duke luajtur kriket. Ata janë ende atje dhe kanë marrëdhënie seksuale, dhe policia ende mungon, tha nëna e zemëruar në një bisedë me policinë.

Policët erdhën 46 minuta pas thirrjes së parë, por çifti tashmë ishte larguar.

Loading...