VIDEO/ Delfini i vogël shfaqet në plazhin e Ishmit

Kjo verë duket se ka ardhur mjaft interesante për shqiptarët. Nëpër plazhet e vendit tonë janë shfaqur disa krijesa të çuditshme dhe të rralla.

Çudia e radhës është regjistruar në Ishëm. Në videon e siguruar nga “Balkanweb” shihet sesi njerëzit grumbullohen në një vend dhe shiikojnë si lundron në det një delfin i vogël.

Shikoni këtë video interesante që vjen nga plazhet tona.