Video e mrekullueshme kur gjirafa bënë hapat e parë

Jeta është e mrekullueshme për çdo krijesë që vije në jetë, kështu duket të jetë edhe për kafshët.

E bukurinë e kësaj mund ta shohim edhe përmes një video që po qarkullon në rrjetet sociale, ku shohim një gjirafë e cila po  bënë hapat e parë.

Edhe pse me vështirësi pasi që disa herë u rrëzuar deri sa mori forcat dhe eci pranë prindërve të saj

Loading...