Video e paparë: Kështu Njësia Speciale shtriu për toke serbët në Veri dhe arrestoi Gjuriqin (VIDEO)

Marko Gjuriq sot është arrestuar në Mitrovicë të Veriu, pasi nuk respektoi masën e ndalimit nga shteti I Kosovës.

Mediat serbe kanë publikuar videon e momentit kur ishte arrestuar Gjuriq, ku shihen se si serbet ishin “paluar” para Policisë Speciale të Kosovës.

Policia e Kosovës kishte shtrirë për toke të gjithë pjesëmarrësit në këtë takim, shkruan “Bota sot”.

Shikoni momentin:

Loading...